Verhulst Radio & TV

Wat kun je bij ons verwachten?

Bij ons kun je terecht voor audio, video, witgoed en klein huishoudelijk. Kort gezegd bijna alles met een stekker. Naast de aanschaf van een product kun je ook terecht voor product ondersteuning en een van onze diensten op ditzelfde gebied. 

Hieronder zie je wat voorbeelden over onze productgroepen

Ook voor reparaties aan een van de eerder genoemde producten kun je bij ons terecht. 

Als je een product ter reparatie bij ons aanbied dan gaan wij deze vervolgens onderzoeken. Na het onderzoek krijg je van ons een prijsopgaaf en advies t.b.v. het product zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Witgoed,

Of het nu inbouw is of vrijstaand, een koelkast, wasdroger, Inbouwoven of stoomsysteem? Wij hebben het allemaal. Ook periode artikelen hebben wij gewoon staan. Dus zoek je tijdens de warme zomerdag verkoeling hebben wij de airco die jij zoekt. Op de koude winterdag kunt je gewoon binnenlopen voor een warmtedeken of elektrische kachel.

Leveren,

Vaak is aanschaf de eerste stap. Na de aanschaf komt de installatie thuis. Mocht je dit niet zelf kunnen of heb jij hier totaal geen zin in? niet getreurd wij verzorgen dit ook van A tot Z. Leveren, installeren, afval retour en oude apparaten retour is geen probleem voor ons. Ook niet als het ingebouwd moet worden of het moet 4 hoog in een appartement.

Huishoudelijke apparaten, 

Wist je dat wij ook koffieapparaten, waterkokers frietpannen en andere huishoudelijke producten verkopen? Dus is je keukenweegschaal stuk? of zoek je een nieuwbroodrooster? Of was je net op zoek naar die nieuwe mixer of keukenmachine? 

Bij ons ben je ook daarvoor aan het juiste adres!

ICT,

Ook ict producten hebben wij in voorraad met de juiste kennis. 

Niet alleen voor de aanschaf maar vooral ook voor informatie en een advies op maat kun jij bij ons terecht. Dus is je wifi niet goed of wil je graag jouw thuisnetwerk verbeteren of vergroten? Loop bij ons binnen en wij kunnen je op de juiste manier adviseren. 

Installatieservice

Heb je een nieuw apparaat nodig maar geen idee hoe deze geïnstalleerd moet worden of heb je advies nodig over de indeling?

Onze installatieservice verzorgt het installeren van uw aangekochte product, gemakkelijk en snel.

Audio / Video

Ook voor aanschaf of reparatie van jouw tv staan wij voor je klaar.

Is het weekend en is onze winkel gesloten? Dan kun je uiteraard via het contactformulier, mailadres en of via Facebook messenger ons toch bereiken. Zo staan wij altijd voor jouw klaar.